fbpx

Rawatan Tanpa Ubat 💥C2JOY💥

Tips merawat penyakit atau kesakitan tanpa ubat-ubatan moden. C2joy adalah jawapan.

Limau Nipis Rebus Sembuhkan Kencing Manis Pesara Imegresen

Assalamualaikum dah berjumpa lagi. Sudah lama saya tidak bersiaran kerana agak sibuk dengan tugas harian kebelakangan ini.  Posting kali ini adalah perkongsian sahabat-sahabat group chat tentang bagaimana seorang pesara dapat pulih dari kencing manis.

Walaupun saya tidak dapat menentukan kesahihan atau kebersanan tips yang diberikan ini, saya percaya sudah tentu ada asasnya tips ini dari segi perubatan.  Saya rasa tidak ada bahayanya untuk mencuba petua ini dan saya juga percaya Sang Pencipta memberi banyak cara untuk hambanya pulih sekiranya berusaha.

Berikut adalah posting yang dikongsikan itu.  Kredit diberikan kepada hamba Allah yang bernama Cik Mat.

============================

*PERKONGSIAN MENGUBAT KENCING MANIS OLEH SEORANG PESARA IMIGRESEN*…..
*Saya pernah mengidap kencing manis dan kini kencing manis saya sudah sembuh sepenuhnya dan ramai kawan2 saya juga sembuh selepas saya bagi cara mengubatinya*.
*Ambil sebiji limau nipis.dan sumbat sebiji garam kasar di dalam nya dan rebus dengan tiga gelas air*. *Rebus agak lama dari tiga gelas air hingga sampai airnya tinggal agak segelas dan hancurkan limaunya*. *Yang penting biji limau tu dihancurkan guna senduk dan bila sudah hancur tapis air tu dan bila sejuk dan diminum*.
*Perlu sedia gula2 atau makanan yang manis2 kerana biasanya selepas minum air limau itu, gula dalam badan akan jadi kosong*.
*Guna garam kasar size biasa saja dan tak perlu besar sangat, belah sikit limau tu untuk sumbat garam. Sebaiknya buat tiga kali sebiji setiap kali dan berselang sehari membuatnya*.
*Ingat yg penting hancurkan biji*. *Limau tu jika tak hancur kencing manisnya cuma kurang tapi tak sembuh*.
*Saya dapat ubat ini setelah saya buat solat hajat mohon ubat kencing manis dari Allah SWT kerana waktu itu kaki saya hampir dipotong sebab dah busuk*.
*Alhamdulillah sekarang dah 6 tahun pulih sepenuhnya dan saya tidak pernah pantang makan gula*.
Kiriman kawan cik mat. Ubat harga murah.boleh jua dicuba. Kalau baik. semoga beroleh ganjaran pahala, Aamiin .
==============================
Semoga bermanafaat dan selamat mencuba.  Sekiranya anda berniat untuk mencuba atau telah mencuba petua ini, sila komen di posting ini.
Yang Benar,

HARIZ HAKIM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Open chat
%d bloggers like this: