fbpx

Rawatan Tanpa Ubat 💥C2JOY💥

Tips merawat penyakit atau kesakitan tanpa ubat-ubatan moden. C2joy adalah jawapan.

Tanda-tanda badan berasid

7 Tanda-tanda dan Peringkat-peringkat Badan Terlalu Berasid*

Adakah badan anda tidak seimbang pH? Bagaimana anda tahu?

Jom kita sharing2, 7 tanda-tanda atau peringkat asidosis, atau peningkatan keasidan dalam darah.

Mengetahui beberapa tanda-tanda amaran dan tahap yang berbeza asidosis supaya anda boleh cuba dan membalikkan trend ini.

*_Mempelajari 7 tanda-tanda dan peringkat badan yang terlalu berasid!_*

1) Yang pertama adalah letih. Jika anda mengatakan bahawa anda selalu letih maka anda berada dalam peringkat pertama asidosis.

2) Yang kedua adalah kerengsangan atau sensitiviti. Anda mungkin mempunyai alahan atau wabak masalah kulit spt jerawat. Ini adalah peringkat dua asidosis.

3) Peringkat tiga adalah apabila anda mula sentiasa berasa tekak tidak selesa atau selalu batuk. Kenapa ia berlaku…? Badan anda sebenarnya sedang meneutralkan asid atau buffering asid, menghasilkan lendir melekit. Ini adalah peringkat tiga asidosis.

4) Langkah keempat adalah apabila anda berada dalam keadaan radang. Anda tidak boleh berada dalam keadaan radang atau mengalami kesakitan tanpa asid.

5) Peringkat lima adalah apabila asid yang anda perlu menghapuskan menjadi keras. Ini adalah apabila ia membina pada dinding arteri dan menetapkan peringkat untuk strok. Kebanyakan orang yang berada dalam peringkat pemejalan dinding arteri boleh menyemak bahawa dengan menguji kolesterol mereka, kerana kenaikan kolesterol ada kaitan keasidan untuk penampan asid berlebihan untuk melindungi organ-organ yang bekerja. Ia bukan kolesterol yang tidak baik. Ia cuba untuk melindungi anda terhadap gaya hidup berasid dan cara pemakanan anda yg bermasalah.

6) Langkah enam adalah ulcerations, dan akhirnya,

7) Langkah tujuh adalah degenerasi. Sekarang anda telah disahkan menghidap kanser atau kencing manis, atau yang degeneratif atau osteoporosis, satu keadaan degeneratif itu adalah pantulan daripada apa yang anda makan, apa yang anda minum, dan apa yang anda fikirkan. Lifestyle !!!

*_SIHAT ITU ADALAH LEBIH BAIK DARI SEMBUH… MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI_*

Organ kita semakin hari semakin merosak akibat pengambilan radikal bebas setiap hari setiap saat. Organ juga perlukan nutrition yg cukup bagi memastikan sel sel boleh terus berkeadaan baik bagi menjamin organ2 terus berkeadaan baik dgn menjaga pembentukan sistem imunisasi yg baik. Aktifkan semula sum sum tulang agar dapat menghasilkan sel darah merah dan darah putih yg sihat dan bersih. Sekira ini di ambil berat, Inshaa Allah kita akan cergas dan sihat selalu…

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Whatsapp : +60194717334 😀
Whatsapp : +60194717334 😀

*_”Caqna apa yg kami buat… Jangan caqna apa yg kami dapat”_*

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Open chat
%d bloggers like this: