fbpx

Rawatan Tanpa Ubat 💥C2JOY💥

Tips merawat penyakit atau kesakitan tanpa ubat-ubatan moden. C2joy adalah jawapan.

Sembang si kaya dan si miskin.

Perbualan C2JOY!!

Si kaya: Ni susu untuk orang-orang
senang dan berduit saja minum?
Sebulan saya repeat order 2x. Kiralah
Berapa kosnya..hahahahahaha
Sekotak RM120 – 3 kotak RM320
Kalau jadi ahli next order RM215..
Manalah si miskin mampu minum
C2joy kan kan?

Si miskin: Betul!!.saya tak mampu nak membeli
mahal tu..TAPI ??!! SAYA minum free je..

Si kaya: Minum free!??.betul ker ni.. mcm
Mana boleh minum free???

Si miskin: Saya jual pada si kaya!!..setiap kali
Si kaya repeat order! Saya dapat bonus
RM15 Walaupun tak besar bagi
Si kaya, bagi saya sangat banyak
besar.

Si kaya: RM15 1x repeat oder? hahahaha
Macam mana boleh dapat free??

Si miskin: Nak tahu?? Saya jual pada 100 org
Si kaya ..RM15x100=? Cuba teka
Berapa saya dapat !!!.. kalau sebulan 2x repeat
order..kiralah sendiri…itu baru 100
Orang. Kalau dapat pada 500 orang 1000 orang?

Si kaya: Kenapa lah saya tak rebut peluang
Macam si miskin tu..rupa nya kuasa
C2Joy ni LAKU KERAS !! Huhuhuhu

😀 😀

#C2JoyBoleh

#RawatanTanpaUbat

https://www.rawatantanpaubat.com

https://fb.me/C2JOYSaujanaUtama

https://shopee.com.my/kami18/2073100445

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Open chat
%d bloggers like this: