Rawatan Tanpa Ubat 💥C2JOY💥

Tips merawat penyakit atau kesakitan tanpa ubat-ubatan moden. C2joy adalah jawapan.

Manfaat untuk ibu hamil dan pantang

TUJUH MANFAAT UTAMA C2JOY UNTUK IBU HAMIL, PANTANG DAN BAYI: 1. Membantu dalam penyembuhan luka dan penyembuhan dalaman badan wanita: Insulin-like Growth Factor sangat membantu dalam pembaikian sel dan vitamin serta mineral dalam Colostrum sangat bagus buat ibu yang mengandung Read more…


Mari berlari

INFO KESIHATAN :-Jom kita lari, walaupun sedikit.Satu kajian yang telah menggabungkan 14 kajian yang lain di mana ia melibatkan seramai 232,000 orang peserta dan telah dipantau ketika berumur 5 tahun hinggalah kepada 35 tahun.Ketika kajian tersebut berlaku, seramai 26,000 peserta Read more…


Selamat datang ke TDCHSB

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera. Selamat Datang ke TDC Holdings Sdn Bhd Channel. Bagi yang telah menjadi ahli sahaja. Login laman web C2Joy 👉 https://my.tdc2joy.com/Login_m.aspx 👈 INGIN MEMPELAJARI SISTEM TDC DEALERSHIP 📱💻 1.CARA DAFTAR AHLI https://sites.google.com/view/tdc-dealership-register/home 2. CARA PEMBELIAN ULANGAN Read more…


Susu C2Joy merbahaya?

Adakah benar susu Kolostrum merbahaya? Jadi adakah susu C2Joy juga merbahaya? Pernahkah anda mendengar kenyataan sebegini? Sesungguhnya kenyataan itu memanglah tidak benar sekali. Banyak sekali kajian ilmiah yang dilakukan menunjukkan susu kolostrum amat berkhasiat sekali untuk manusia. Tanpa kajian pun, Read more…


Sembang si kaya dan si miskin.

Perbualan C2JOY!! Si kaya: Ni susu untuk orang-orangsenang dan berduit saja minum?Sebulan saya repeat order 2x. KiralahBerapa kosnya..hahahahahahaSekotak RM120 – 3 kotak RM320Kalau jadi ahli next order RM215..Manalah si miskin mampu minumC2joy kan kan? Si miskin: Betul!!.saya tak mampu nak Read more…


C2JOY telah mengubah penghidupan beliau

Insan luarbiasa ini bernama Fouziah, lebih dikenali dengan panggilan Gee. Seorang isteri, ibu kepada 3 orang cahaya mata. Biarpun memikul tanggungjawab berat dengan tugasan hariannya sebagai isteri dan ibu dan dengan keadaan tidak boleh memandu kereta, beliau tetap tekun mengusahakan Read more…


Jualan tak masuk akal. CEO minta maaf.

Saya menangis tengok mesej dan gambar gambar semua. 😭 Saya memohon maaf atas segalanya. Saya tidak ingin cerita salah orang tapi hakikatnya sebagai ketua syarikat, semua salah saya sebagai pemimpin. Saya esok onwards akan ada beberapa meeting dengan Halal Development Read more…


Apakah itu krisis penyembuhan?

🤔 APA ITU HEALING CRISIS? 💁 ‘Healing Crisis’ atau lebih difahami sebagai krisis penyembuhan/pemulihan berlaku apabila badan kita yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh. Proses ini sering disalah erti. Ramai yang beranggapan ia akan Read more…


Perbezaan susu Kolostrum C2JOY

Apa Beza Susu Kolostrum C2JOY dengan susu lain? Bezanya ialah C2JOY mengandungi susu kolostrum dan juga tinggi kandungan Kalsium. Apa Itu Kolostrum? Anda tidak tahu? Baru pertama kali dengar? Sebenarnya anda sendiri pernah minum susu Kolostrum dari ibu anda sendiri. Read more…


Kena berani gagal untuk berjaya

Di dunia sebenar, yang paling berjaya juga yang paling banyak lakukan kesilapan tetapi mereka belajar dan berubah. Berbeza dengan di sekolah, di mana yang paling berjaya tidak pernah atau jarang buat salah. Namun, sikap takut salah dan takut silap itu Read more…


Rawatan Tanpa Ubat 💥C2JOY💥